Posted By: parik (Par~iik) on 'CZburn' Title: Re: vypalovany audio Date: Thu Jan 24 13:20:20 2002 > Takze uz sme se shodli, ze bude-li poskozen original, nebude dobre hrat > original a zrejme se to blbe nagrebuje a tudiz bude blbe hrat i kopie. > A ted dejme hypotetickej pripad, ze (a muze se to stat) original je v > poradku, neni poskrabanej, zadna dira, nepreskakuje, proste hraje O.K. > Otazka je: Jaka bude takova kopie? ;-) Bude stejna? Bude hrat stejne dobre? > Roumen > > P.S. Tyjo, na to ze se puvodne ptal nekdo jinej... ;-) Diky Roumene, aspon nekdo rozumnej mi rozumnel :) presne tohle me taky zajima, i kdyz teda vim jak to asi je, jen me proste ty vecny diskuze dost nahlodavaj. JO a jetse tohle, kdyz pocitacovy CDROMky umeji precist celkem v pohode vypalovany CDcka, tak proc by to neumely i novy audioprehravace? Netvrdte mi ze se do nich cpe jinej laser. Nebo o hodne jinej laser. Jo a co se tyde toho grabovani, tak je prece spousta programu, co nagrebujou uplne to samy co je na CD a pokud uz to nejde, tak aspon daji vedet, jak moc se kopie lisi. Parik ------------------------------------------------------------------------------- All I need is a miracle, all I need is you ... Mike & The Mechanics ------------------------------------------------------------------------------- Michal.Paroulek@tix.bf.jcu.cz