Posted By: Petricek (Choose Love as a path) on 'CZchristian' Title: Re: Ok, last for Neuro Date: Wed May 9 12:25:30 2001 > > No, mne prijde, ze se v tom hrabes a cile se nejak nedobiras. Mne takove > > veci prijdou malicherne. :) Ale jen tak dal a tento board zapnu, a hadej > > proc. > > To by mozna byla skoda (jeste ze pises i jinam ;-)). Na druhe strane, Duke > je jediny, kdo tady v posledni dobe prinasi vubec nejaka temata (skoda jen - > kdyz pomineme offtopic flame proti moderni vede -, ze tak cini tak zapskle, > samolibe a nepratelsky). Domnivam se ale, ze je to otazka vyvoje - a tedy > casu. Clovece, vis jak dlouho trvalo, nez se vyvinul clovek? ;-) Jinak chci rict, ze Christnet je celkem fajn, pan Zajic me vyprovokoval, a zacal jsem cist Bibli, zatim jsem tim jen listoval a cetl par "kapitolek", ale reknu ti, RS, divam se na to neduverive. Je zajimave, ze o strazi u Jezisova hrobu pise jenom jeden z apostolu, proc o tom nepisi i ostatni? To je totiz velmi dulezita pasaz v zivote, nezivote J.K. . A mavnutim ruky utisit bouri ap., no, chci se o tom rozepsat na Christnetu, ale az si prectu minimalne jedno evangelium. Ale jeden muj postreh, Jezis pravil, ze vira v nej je to nejdulezitejsi, i rodinu ma clovek kvuli vire opustit. (jeden manik se chtel pridat a rekl, ze se chce jen rozloucit s rodinou a Jezis mu rek, ze takove lidi on nepotrebuje (v prenesenem slova smyslu). Takovou viru necht si necha. Pro me je dulezitejsi zivot zde, na zemi, s rodinou, s prateli a ne se jen modlit, jist korinky a cekat na smrt. No, rozepisu se o tom. Zatim ahoj. ~ Petricek ~ metalmaniac odkazuji vas na: WWW.METALMANIACS.CZ - Absolute Metalmaniacs - stranky venujici se metalu (recenze, audio, video, clanky, chat, hostinec, soutez o CD, biografie atd.)