Posted By: Tlustoch (One of The Homers...) on 'CZdrugs' Title: Re: Neco malo pro budouci narkomany Date: Thu Jan 21 13:01:23 1999 > > Vzdyt je to nabiledni - spolecnosti vadi ne, ze tamhle nekdo ma abstak a > > vokusuje si prsty, ale ze kvuli tomu stary babicce ukradne penezenku a > jeste > > ji zlomi ruku. > > > Sky - Why - SkyCZ - David Navara < > > No tak podle me je to este trochu jinak ... spolecnosti nejde ani o babicku, > > ani o fetaka ... spolecnosti jde o to, ze nekdo kdo bere drogy je daleko hur > > ovladatelnej. Ty se moc divas na Akta X...navic to neni pravda, protoze fetak ti pro drogu udela cokoli. > Spolecnost nepotrebuje lidi, jtery si vyhuli svyho jointa a > pridou pritom na to, ze vlastne nepotrebujou lepsi-auto-nez-ma-soused nebo > uplne-nouvou-moderni-mikrovlnou-troubu. > Takovy lidi by nakonec mohli zjistit, ze vlastne nemusi pracovat 8 hodin > denne, ze by stacily treba jenom 4 - a to by pro spolecnost byla pohroma. Jo, kdyby zustalo jen u toho jointa...ale problem je nekde jinde. Me by jenom zajimalo, jak dlouho bys vydrzel jenom na jointech. > To je IMHO duvod, proc je legalni alkohol ... ten solvinak proste bere > vecerni navstevu kamaradu v hospode jako odmenu za svoji praci. A rano se Kde's to sebral? Vis co stoji vyroba litru lihu a co stoji lihoviny v obchode? To ale neni to podstatny. Kolik tech solvinaku vubec znas, ze si to odvazujes soudit? Ja jsem rok tocil pivo a poslouchal ty pivni kecy a vim, ze hospoda pro ne neni odmena, ale soucast zivotniho stylu. > sebere a de makat znova .... > Xyster > > [Warning: Signature out of date, please change it!] Tlustoch QUIQUID AGIS, PRUDENTER AGAS ET SEMPER RESPICE FINEM Jakub Krcin z Jelcan *********** Ultimus the Fatman ***********