Posted By: Jerry_III (Jerry III) on 'CZdrugs' Title: Re: Neco malo pro budouci narkomany Date: Fri Jan 22 09:02:21 1999 > > Spolecnost nepotrebuje lidi, jtery si vyhuli svyho jointa a > > pridou pritom na to, ze vlastne nepotrebujou lepsi-auto-nez-ma-soused nebo > > uplne-nouvou-moderni-mikrovlnou-troubu. > > Takovy lidi by nakonec mohli zjistit, ze vlastne nemusi pracovat 8 hodin > > denne, ze by stacily treba jenom 4 - a to by pro spolecnost byla pohroma. > > Xyster > ****Ty tomu opravdu veris? Podivej se na 60.leta v USA. Miliony mladych > lidi zkonzumovaly obrovske mnozstvi travy, LSD a dalsich drog. Lide meli > urcite idealy, odmitali nasili a konzumni spolecnost. A co z toho zbylo > po triceti letech? Nic. Drtiva vetsina se pekne zaradila a mysli na to, ze > potrebuji lepsi auto a novou mikrovlnku. > Mondu A hlavne - NIKDO te nenuti pracovat 8 hodin denne ... to je ciste tvoje rozhodnuti, ze to budes delat ... ja pokud chci, tak si oddelam 45 hodin za tri dny a zbytek tejdne si lezim doma :-) a nerikejte, ze ve vasi praci to nejde ... si najdete jinou, takovou kde to jde ... a to samy s novejma vecma - nikdo te nenuti ... to ze CHCES neco, neznamena, ze to potrebujes a ze to MUSIS koupit ... samozrejme z tvyho chtice ma spousta lidi radost ... ale spolecnosti jako takovy je to putna ... nemusis hrat podle "pravidel" ... nikdo te nenuti ... ale furt plati: neco za neco ... ovsem volba je na tobe Jerry III I kdybych vedel ze za pet minut zanikne svet, jeste bych si sel zkontrolovat e-mail http://home.sprynet.com/sprynet/jerryiii/mica/index.htm