Posted By: Tlustoch (One of The Homers...) on 'CZdrugs' Title: Re: Neco malo pro budouci narkomany Date: Fri Jan 22 12:18:01 1999 > > Ty se moc divas na Akta X...navic to neni pravda, protoze fetak ti pro > drogu > > > > udela cokoli. > > Hm, Ty me teda seres, kamarade. K tomu, cos napsal o par postu vys, se jeste > > vratim, ted na to nemam nervy, abych potlacoval chut prokladat Tvoje radky > velmi peprnymi vyrazy. Tak ted aspon k vyse uvedene vete: > Okej, jsem fetak. Co udelam pro drogu? Zajdu do bankomatu, vytukam PIN, > zvolim vybrat 1000,-, ono to zasusti, za chvili penize vyjedou a ja si jdu > koupit. To je vsechno, co pro drogu udelam. V zivote by me ani nenapadlo, > abych kvuli tomu kradl nebo nekoho prepadaval. Kdyz nemam, nemam, nezblaznim a myslis si ze kazdej, kdo neco sjizdi ma bankovni konto, ze kteryho si muze vybrat kolik potrebuje? > > se. Mesic, dva, tri, pul roku nemusim mit, i kdyz jsem si predtim pichal 3x > denne. Mluv za sebe, to, co tady pises je "podle sebe soudim tebe", jestli > jsi Totez plati o tobe. Ja si to nevycucal z prstu, ale ze statistik. Takovejch jako ty je dost malo, a pokud jses schopen brat neco opravdu tvrdyho trikrat denne a potom jen tak na pul roku vysadit, tak jses fakt dobrej. Bez ironie. > takovy srackin a nevydrze;l bys to, klidne si prepadej domov mladeze. > Jsem presvedcen o tom, ze o drogach vis kulovy a to, cos tu napsal, jsi > vycetl z nejake stupidni brozury a prezentujes se tu z duvodu ukajeni > nejakeho zvrhleho pudu, Tlustoch the destroyer. > To o jednotlivych drogach nemas urcite z vlastni hlavy (a jestli ano, tak to A jak bych to asi mohl mit z vlastni hlavy, ne? To jako ze by me osvitil Duch svaty a ja vedel vsechno sam od sebe? Existuji zpravy, kontaktni strediska, v Drop-Inu ti reknou vsechno co chces, mam par znamejch co sjizdeli pernik a ledacos jinyho...ted uz dva mesice o jednoho min. > > radeji nikde nerikej nahlas), vypada to nachlup okopceny z tech stupidnich > letaku, ktere vydavaji nemene stupidni lide. Pervitin ma neco spolecneho s > opiaty? Hmmmm, zajimave, hlavne ucinky, ze? LSD, poskozeni cehovseho....kdyz > > budes zrat 300 rohliku za den, tak Te to za chvili taky roztrhne, uz aby to > bylo.... Tohle si nech na flamesy. Me zase stvou pitomci, ktery si myslej jak jsou desne cool kdyz se zlijou nebo zhulej. S jinejma stavama mysli na me nechod, na to existujou rozhodne min nebezpecny metody (treba holotropni dychani, ale postaci i meditace). Ale kdo je linej, tak si to radsi opatri nakym chemickym svinstvem, ktery ho za par let totalne rozesere. > > > soudit? Ja jsem rok tocil pivo a poslouchal ty pivni kecy a vim, ze > hospoda > > pro ne neni odmena, ale soucast zivotniho stylu. > > > > Hm, tak ted je mi jasne, kde jsi dosahl sveho vzdelani. "Jeden notor > povidal, > ze tuhle ten herojyn je nejak divnej...". Vis vubec, co tim chci rict? Tady jde o to, ze ty lopaty skutecne nepremejslej ze by hospoda byla pro ne nejaka odmena za praci. IMHO doporucoval bych kazdymu, aby stravil nejakou dobu mezi "delnickou tridou". Tak jsem se stal pravicakem. > Fuck You > > am Tlustoch QUIQUID AGIS, PRUDENTER AGAS ET SEMPER RESPICE FINEM Jakub Krcin z Jelcan *********** Ultimus the Fatman ***********