Posted By: Hassan (Hassan) on 'CZdrugs' Title: Re: Castaneda Date: Wed May 5 14:28:10 1999 > > Cetli jste nekdo od nej Uceni Dona Juana (bo naky nasledujici dily) ??? > co myslite je to pohadka a nebo je to mozny ze ho takhle nejakej ten > kouzelnik > nejakyho kmene ucil ? zdarec, Castaneda uz je par patku po smrti a o mrtvych jen dobre, ale: -udajne nikdy v MExiku nebyl (prosaklo to ven po jeho smrti) -rekl bych ze je to takova zapadni obdoba Lobsanga Rampy, proste je to hezke pocteni, spousta lidi si pak mysli ze se zazraky skutecne deji a maji chut do nejake nove prace, ale nevim... -jeho zkusenosti s durmanem (daturou) se mi nezdaji prilis realne. Kdo durman nekdy mel, mi snad da za pravdu. -zcela beckova konstrukce pribehu. PRoste jeden hloupy student potrebuje napsat diplomku a cirou nahodou v nem pozna sveho zaka nejvetsi zijici veka pres carovani. Obdoba Karate Kida, akorat ze Don Juan mu nerikal Danielson, ale Carlito. je pravda ze v MExiku onen indiansky kmen zije, jenze jeho samani durman moc nepouzivaji. Pokud vim, temer vyhradne uzivaji yahe. Kdo jednou zkusil yahe, po durmanu uz nesahne. A taky Castaneda mi pripadal jako pekny blbec a jeste se tim chlubil v knizce. > > muj nazor: asi pohadka, ale pouzivani tech rostlin jako zaklad toho > "kouzelnictvi" bych rekl ze byl. no kazdopadne uz aspon vim, kdo je > Meskalito ... este by to chtelo ho navstivit :) > > Charon Meskal se da sehnat i u nas, jenze jsou to strasne malilinkate kaktussky, nez Ti vyrostou tak budes v domove duchodcu. Existuje i extrahovany meskalin, ale kde ten se da sehnat, cert vi. hezky den Hassan