Posted By: BigFoot (Shock To The System !) on 'CZdrugs' Title: Re: drogy & trest & MIRCO Date: Thu May 11 06:08:21 2000 > ...za chlast a tabak se dane plati....a ne zrovna maly, takze > uz toho vy nekuraci a podobne zdrave zijici nechte..... kdyz chybi ve statni > kase penize, tak vzdycky podrazi chlast a tabak.....to se vam najednou ty > penize hodi co? P O K R Y T C I ... Mozna jsem jenom nedaval dost pozor - nekdo ze zde debatujicich snad sestavuje rozpocet ??? > ....to ze ty penize jdou na neco jineho nez na zdravotnictvi je problem > neceho jineho..... Souhlasim s tim, ze je to problem ... :o > Vadi vam to doplaceni na "nas" ??? Tak PROC to platte ??? reknete mi PROC ?? > ...ze to je zakonne povinny ? ...tak vyhlaste obcanskou neposlusnost..... > poradejte demomnstrace, sepisujte petice, chodte za svym poslancem v > parlamentu apod...... ale to ne, co ? ...ono je pohodlnejsi tu blabolit.... > ...blabolit a zase blabolit...... nechci vam do toho kecat, ale.... akorat > zaplacavate hadr... Eh ? |:) Sefiku - mozna ti unika podstata boardu at all - ty tu jsou IMHO prave pro ty diskuse, ne ??? Kdyz te to taxe_e, tak si ten board zapni. Nebo to zkus nekam postnout jako navrh - at si vsichni svoje nazory/napady pisou do Notepadu a 'ukladaj' to pres Alt+F4. > P.S. Vaclav Havel byl take kurak, dokonce cvanhal marjanku, za moje, ale i > vase penize se lecil v cizine....ja svych penez nelituju..... > ...a nelitoval bych jich, i kdyby na zdravotnim pojisteni nezaplatil > ani halir ...... TY JO, mirco ???? Silny reci - a co kdyby Vaclavu Havlu bylo 45 ze 100 ? To, ze nelituji penez na nekoho, koho si vazim (a v posledni dobe cim dal vic), neznamena, ze je ten system spravny. BigFoot, aka Yaroukh; yaroukh@email.cz "Budiz svetlo", rekl Booh - a bylo svetlo ... "Budiz k nicemu", rekl Booh - and here I am ! 8}__ __ _