Posted By: Ray (Vsechno je forma protestu) on 'CZflames' Title: Re: EShopy Date: Mon Jul 3 09:34:15 2023 > Mne tohle prijde naopak spravne reseni. Pokud nemaji zbozi skladem, neni > jejich, a presto jej nabizeji Souhlas s tim, ze mi reknou jaka je tam dostupnost, ale at prede mnou schovaji ten proces, ja mu nerozumim, je mi vlastne uplne jedno, ve vetsine pripadu je mi i jedno, ze to bude trvat mesic, ja s tim nechci travit ten cas (to je jejich prace za kterou si nechavaji zaplatit). > Jiny priklad, velmi nedavny: shanel jsem nahradni baterii pro svuj dospely > (18 let stary) book. Doporucim avacom. Kdyz nesezenou, umi v te stavajici baterce vymenit clanky (zatim mam vyzkouseno u elektronaradi, ale v praci si od nich nas admin nechava takhle repasovat i notebookove baterie). > A abych nebyl off-topic, kdyz jsem na flamesech;-), tak flamesim vsechny > vyrobce notebooku, ze ani jeden (opravdu jeden jediny!) nedodava booka, > ktery by mel stary dobry layout klavesnice Tak k tomu se musim taky pridat. FLAMEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ray