Posted By: snake () on 'CZflames' Title: Re: EShopy Date: Mon Jul 3 14:45:47 2023 > Prave na to nadavam u me nove Logitech MX Keys. Uzasna klavesnice, ale PROC? > ten layout? Velky Enter mne vyhovuje, ale kvuli tomu zkracenemu Shiftu furt > pisu svislitko pred velkymi pismeny... :( > Libb Nesmely dotaz: nekoukal ses, jestli hazi ta klavesnice stejny scan code na ten levy jako na ten vedle enteru? Jestli jde o oddelene klavesy, melo by je jit prenastavit, byt~ jen per konkretni instance OS na konkretnim pocitaci. Sam se tomuhle layoutu vyhybam, takze to ani nemohu otestovat, ale rikal jsem si, ze prinejhorsim bych se tomu snad vyhnul tak, ze bych si namapoval, aby se levy choval jako shift;-). Protoze mi ale vadi i dvouradkovy enter, vyhybam se tehle hruze, sec mohu. BTW, ve widlich je to otazka zapsani par bytu do registru, a existuje na to i hezke udelatko, u linuchu to pujde urcite predelat take... Jen nesmis zapomenout premapovat jak stisknuti klavesy, tak i jeji pusteni, jsou to dva separatni scan cody... snake