Posted By: CePal () on 'CZflames' Title: Re: EShopy Date: Tue Oct 24 05:02:26 2023 Tak na konfigurovatelnou klavesnici bych teda myslim doporucil Ergodox a ne nejakej ubohej Logitech :-). > > Prave na to nadavam u me nove Logitech MX Keys. Uzasna klavesnice, ale > PROC? > > ten layout? Velky Enter mne vyhovuje, ale kvuli tomu zkracenemu Shiftu > furt > > pisu svislitko pred velkymi pismeny... :( > > Libb > > Nesmely dotaz: nekoukal ses, jestli hazi ta klavesnice stejny scan code na > ten > levy jako na ten vedle enteru? Jestli jde o oddelene klavesy, melo by je > jit prenastavit, byt~ jen per konkretni instance OS na konkretnim pocitaci. > Sam se tomuhle layoutu vyhybam, takze to ani nemohu otestovat, ale rikal > jsem > si, ze prinejhorsim bych se tomu snad vyhnul tak, ze bych si namapoval, aby > se levy choval jako shift;-). Protoze mi ale vadi i dvouradkovy enter, > vyhybam se tehle hruze, sec mohu. BTW, ve widlich je to otazka zapsani par > bytu do registru, a existuje na to i hezke udelatko, u linuchu to pujde > urcite predelat take... Jen nesmis zapomenout premapovat jak stisknuti > klavesy, tak i jeji pusteni, jsou to dva separatni scan cody... > > snake CePal