Posted By: Hobbys () on 'CZHealth' Title: Re: breathariani / aquariani Date: Mon Mar 12 16:53:21 2007 > snake > > P.S. Kdo chce kam, pomozme mu tam. Nemam vubec nic proti tomu, aby si > kdokoli > drzel dietu (ci fetoval, praktikoval hodne alternativni zpusoby zivota ci > cokoli jineho). Ale nesmi tim omezovat a ohrozovat jine. Takze kuraci > cigaret > at si klidne kourej, ale jen u sebe doma a ne v restauraci primo do obliceje > > tehotne zene (stalo se mi a zuril jsem a donutil cisnika, aby zajistil > napravu, prestoze se cukal; kapituloval teprve kdyz jsem ho upozornil, ze > zavolam policii, protoze oba vime velice presne, co rika zakon). Stejne tak > fetaci at si klidne fetujou, pokud ovsem na fet nebudou krast a budou > schopni > pokryt i vyrazne zvysene naroky na zdravotnictvi. Ale lidi, co ridi s > haluskama auto bych proste zaviral pro obecne ohrozeni:-( 100% souhlas se vsim co pises. Zjednodusene: Delejte si cokoli co chcete, ale jen do te miry, dokud tim NIJAK neovlivnujete ostatni (ano, uz koureni toto porusuje) Letat v pustu v letadle - nechapu ze za nim nedosli z bohnic s kazajkou ... Hobbys