Posted By: tdr (smrt trotlum) on 'CZhealth' Title: Re: Injekce=srab? Date: Mon Aug 11 01:30:47 2008 > Ahoj, > > tak jsem se v pondeli objednal na zubni, volno bylo az v patek, a tak nejak > doufal, ze to probehne (vypadle 3 plomby), v pohode jako vzdy. V utery uz > jsem citil celou pusu a ve stredu jsem uz skucel pri kazdem doteku vody. > Proto jsem ve ctvrtek rano uprchl na ambulantni prijem. Zubar mi rekl, ze mi > > musi "vyndat" nerv. Takze mi pichl injekci a setem asi 5ti vrtulek mi > nakonec > procistil kanalky a nerv vytahl. Kdyz jsem prisel domu, zminil jsem se o tom > a > jen tak bokem rikam, ze mi pred tim dal zubar injekci. Deda na to rika > "Srabe, injekce je pro sraby." Rikal jsem mu, ze je to standardni postup, > ale > nevymluvil jsem mu to. > > Je opravdu tisici prostredek nutne jen pro "sraby"? Spis deda tu moznost injekce nikdy, dokud mel zuby, nemel. A ted dela machra nebo se snazi, aby sis uzil taky. Nejlepsi polevka je pivo !!! _______________________________ tdr, v.r.