Posted By: Suzanne (ThisUsedToBeMyPlayground) on 'CZkids' Title: Re: rohliky: historicky pohled :) Date: Thu Jul 20 20:20:02 2006 > Co se tyce tech mlecnejch vyrobku, rekla bych, ze mam presne ten problem > se stepenim laktazy, proste hrnek tucnyho mlika implikuje okamzitou > sracku :) (nevim, jestli na tom Sueiny kocky byly stejne :)). Hehe, na mliko takhle reaguje vic kocek, ale kdyz chodi na WC sousedovi do mrkve, tak to nezjistis ;) > Trochu > me prekvapilo, ze nejsou OK ani syry, ty jsou snad taky zpracovane > dost, ne? Co se syru tyka, je v nich tolik chemie (tavici soli), ze je jejich prinos pro zdravi diskutabilni. Vapnik si z nich telo nevezne prakticky zadny... > Kdybych nemohla jist syry, tak si fakt neumim predstavit, co > bych varila - maso moc nemusim, vajicka clovek taky nemuze kazdej den a > furt jenom zeleninu a zrni, to by me teda moc nevzalo :). > johanka Jo, devce, videla jsem to dost podobne jako ty. Ale dam ti dva tipy: Janouskova, J.: Kucharka pro telo i dusi. Erika, Praha: 2003. Zemanova, H.: Biokucharka Hanky Zemanove. SmartPress, Praha: 2005. ... poznej sebe, a tak se dotknes nebe ... SuE