Posted By: Suzanne (ThisUsedToBeMyPlayground) on 'CZkids'
Title:     Re: rohliky: historicky pohled :)
Date:      Thu Jul 20 20:20:02 2006


> Co se tyce tech mlecnejch vyrobku, rekla bych, ze mam presne ten problem
> se stepenim laktazy, proste hrnek tucnyho mlika implikuje okamzitou 
> sracku :) (nevim, jestli na tom Sueiny kocky byly stejne :)). 

     Hehe, na mliko takhle reaguje vic kocek, ale kdyz chodi na WC sousedovi 
do mrkve, tak to nezjistis ;)

> Trochu
> me prekvapilo, ze nejsou OK ani syry, ty jsou snad taky zpracovane
> dost, ne? 

     Co se syru tyka, je v nich tolik chemie (tavici soli), ze je jejich 
prinos pro zdravi diskutabilni. Vapnik si z nich telo nevezne prakticky 
zadny... 

> Kdybych nemohla jist syry, tak si fakt neumim predstavit, co
> bych varila - maso moc nemusim, vajicka clovek taky nemuze kazdej den a
> furt jenom zeleninu a zrni, to by me teda moc nevzalo :).
>                                                 johanka

     Jo, devce, videla jsem to dost podobne jako ty. Ale dam ti dva tipy:
Janouskova, J.: Kucharka pro telo i dusi. Erika, Praha: 2003.
Zemanova, H.: Biokucharka Hanky Zemanove. SmartPress, Praha: 2005.


                               ... poznej sebe, a tak se dotknes nebe ...
                                      
                                                                      SuE

Search the boards