Posted By: Suzanne (ThisUsedToBeMyPlayground) on 'CZlove' Title: Muzsko-zensky slovnik Date: Mon Oct 19 15:29:06 2009 Prislo mailem... misty se poznavam :) Zenin cesko - cesky slovnik Ano = Ne Ne = Ano Mozna = Ne Je mi to lito = Budes litovat! Potrebujeme = Chci.. Je to tvoje rozhodnuti = Spravne rozhodnuti se dozvis prave ted Udelej co chces = Pozdeji za to zaplatis Musime si promluvit = Chci si postezovat Jiste...pokracuj = Kez bys uz toho nechal! Nejsem nastvana = Samozrejme, ze jsem nastvana ty troubo! Jsi tak..muzny = Mel by ses oholit a osprchovat! Jsi dnes vecer tak pozorny! = Musis porad myslet na sex? Bud romanticky a zhasni = Ztloutla jsem () Tahle kuchyn je tak neprakticka! = Chci novy dum! Chci nove zaclony = A novy koberec, nabytek a tapety... Povez ten obraz tady = NE, myslim tady! Milujes me? = Chci te pozadat o neco draheho Jak moc me milujes? = Dnes jsem udelal neco, co se ti nebude moc libit. Budu hotova za minutku = Sundej si boty, udelej si pohodli a podivej se, co davaji v televizi Nemam velky zadek? = Rekni mi, ze jsem krasna Musis se naucit komunikovat = Uznej, ze mam pravdu Poslouchas me vubec? = Prilis pozde, jsi mrtvy muz Neplakal nas maly? = Proc nevstanes z postele a nejdes ho uspat? Ja nekricim! = Ano, kricim, protoze si myslim, ze je to dulezite Muzuv cesko - cesky slovnik Mam hlad = Mam hlad Chce se mi spat = Chce se mi spat Jsem unaveny = Jsem unaveny Chces jit do kina? = Nakonec bych se s tebou rad pomiloval Muzu te pozvat na veceri? = Nakonec bych se s tebou rad pomiloval Muzu ti nekdy zavolat? = Nakonec bych se s tebou rad pomiloval Smim prosit? = Nakonec bych se s tebou rad pomiloval Hezke saty = Hezka prsa Vypadas nervozne. Nechces, abych ti namasiroval zada? = Chtel bych si s tebou hrat Co se deje? = Dnes vecer se asi sexu nedockam Nudim se = Nechces se pomilovat? Miluji te = Pojdme se pomilovat Ja te take miluji = Dobre, tak jsem to rekl. Pojdme se ted radeji pomilovat! Ano, libi se mi, jak jsi ostrihana = Predtim to bylo lepsi Ano, libi se mi, jak jsi ostrihana = Tolik penez a nevidim zadny rozdil Pojdme si promluvit = Snazim se na tebe udelat dobry dojem a ukazat ti, ze jsem premyslivy a uprimny chlapik. Treba se mnou pak pujdes do postele Vezmes si me? = Chci, abys nespala s nikym jinym nez se mnou SuE