Posted By: CHLEBA (LonelyTraveler) on 'CZnature' Title: Jaro ... :( Date: Thu Mar 28 12:18:16 1996 No vidim, ze tady se zavislaci rozplyvaji nad jarem, ja abych rekl pravdu, kdovijak jaro rad nemam, no mam o moc radsi zimu a ta je pro me nejlepsim obdobim v roce. Jen skoda, ze je tak kratka. Proto je pro me jaro spis utrpenim :))) (neberte vsechnoi doslova), protoze zacina vylezat ruzna havet, treba komari a ty nesnasim, a co mi nejvice vadi je horko, ktere taky zacina otravovat po krasne studene zime plne cisteho bileho zariciho nadherneho sypkeho snehu, a zduch je v zime hezci a je driv tma a slunce sviti lip, no ja nevim, ja miluju zimu se svim co k ni patri. Byl jsem se rozloucit se zimou (vsichni vitate jaro ;-) ) u nas doma na horach byl jeste snih, a bylo ho celkem dost, tak jsme s kamosem dali zime sbohem v podobe posledniho zimniho cundru a bylo to uplne perfektni, pres den bylo trosku pod nulou, tak ze jsme sli v trickach s kratkym rukavem, v noci klesla teplota na -15 st. C, ve stanu jsme meli cerstvo, nadherne teplo ve spacaku,a a dychali jsme cerstvy svezi mrazivy vzduch, no parada, kdo nezazil, nepochopi. No a ted zacne horko a komari a mouchy, mozna znate tu pisnicku od Mladka :"Uz je tu zas to pitomy jaro, ptaci rvou seriky smrdi ... ". Ja rikam, , ze kazde obdobi v roce ma neco do sebe, nakonec si na to jaro zvyknu, no ale je to pro me dost drasticky prechod. Tolik ode me k jaru, doufam, ze se na me nebudete zlobit a zasypavat board posty, proc je treba a je dobre se na jaro tesit ;-))) chleba Kdysi davno mi nekdo napsal do zdrojaku, ze chleba a kecup se pritahuji a tak se mu to podarilo i prelozit.