Posted By: parik (leze na me jaro :)) on 'CZnature' Title: ekologicky Date: Fri Feb 28 18:17:26 1997 > S tim plne souhlasim, ale je otazkou, zda to nedela z velke casti i > nespravne > uzivani slova "ekologicky" na mistech, kde je to mozne ovlivnit - tj. ve > sdelovacich prostredcich prostredcich > >Hele, kolega ... > Kotec (LukasK na temze serveru) No tak mi prosim te rekni jaky maji pouzit slovo misto ekologicky ( ve smyslu environmentalni). Co treba zivotn~oprostr~ed~ovy? Mozna tu ted placam, ale ja si ted nemuzu vzpomenout na zadny a slovo environmentalni neni tusim spisovne slovo - tudiz jim nezbyva jine moznosti nez rici ekologicky. A abych rekl pravdu, tohle mi ted zily netrha... Mej se krasne a abys vedel tak jsem se s tebou abvil pred chvili u nastenky :)) Parik ------------------------------------------------------------------------------- All I need is a miracle, all I need is you ... Mike & The Mechanics ------------------------------------------------------------------------------- BOBO1@bio.bf.jcu.cz