Posted By: KrupickaM (fretky sajou) on 'CZnature' Title: Re: obchvat Plzne Date: Tue Oct 3 18:36:57 2000 > > Vis, to je sice hezky. Ale podivej se v televizi na ty zjevy, co > > demonstrujou a placaji za nesmysly. > > A vis proc? Protoze ti lide, co pro prirodu opravdu neco delaji, nejsou > pro televizi dostatecne akcni. Myslim, ze je v jejich vlastnim zajmu si tu televizi nejak prilakat. Zvlaste v okurkove sezone, kterou zrovna propasli. Myslim, ze shotik o sazecich stromku by se jim do vysilani vesel. > > Prijde mi, ze se jen zivi na ukor nas vsech, ale > > skutecna prace a pomoc nikde. > A ze ti to vadi zrovna u nich... takovych, co ziji na ukor nasi > spolecnosti, jsou tuny... nezamestnani, cikani... To se musi vyjmenovavat vsichni ostatni, kteri mi vadi, abych mohl napsat jednoho, ktery mi vadi? > > > Proc teda udajni "ekologicti aktiviste" nejdou prohrabavat koryta rek, > > aby nebyla ta sama situace jako predpredloni na Morave... > A proc tam nejdes ty, co? Proc to nedelas, kdyz si myslis, ze to je > potreba? Protoze mam treba jinou praci, za kterou dostavam penize. Tady jsme se snad bavili o lidech, kteri travi dny tim, ze se privazujou ke stromum a lehaji si pod auta. > SuE Martin ==- Martin Krupicka -===- martin@pinknet.cz -===- ChatNick: savec -== Signature last changed: 31.05.2000 --- nezbylo misto na citat Signature administrator: martin@vscht.cz --- jen seriozni nabidky