Posted By: MiKlosh (MiKlosh) on 'CZstory' Title: sys3 Date: Mon Feb 19 12:42:20 1996 -A za Borisem vstupuje defile tech nejohavnejsich priser, ktere jsem za svuj zivot spatril!!! A VSICHNI SE SPOLECNE VRHAJI NA MNE !!!!! Sakra mejdlo pes!!! Bud uz magorim, nebo se nejakej vsivak dal do psani! No nic, chtel boj, ma ho mit!!! -Kde se vzal, tu se vzal, objevil se v mych rukou rotacak a to ne ledajaky, ale obrovsky rotacak!! TATATATATATATATATATATA!!!!! Prisery v cele s Borisem se rozcakly na srac<piip>!!! MiKlosh: Chachaaa! A zas te mam tam, kde jsem te chtel mit!!! PS:Dalsi prisery zasilam obratem!!! Ja se snad zblaznim, jeste pred chvili to byla takova idilka a TED?? -Muj pokojik je predsi proti priseram vseho druhu dokonale odstinen!!! MiKlosh: Ted si myslis jak jsi me dostal, co?? Chehe! To sem ho dostal!!! -Kdyz vtom se pokojik rozpada na male kousky a prestava existovat, spolu s terminalem, ktery byl jedinny v celem sirem, virtualnim svete!!! MiKlosh: HEHE!! Jsem ztracen! Miklosh: Tos uhod KAMO... Jak jsi mi to mohl udelat??? MiKlosh: Nudil jsem se... Hmmm, tak to chapu... TO JSEM MYSLEL IRONICKY TY SVI<piip>, TY PARCHANTE ZDECHLY DEV<piip> !!!!! MiKlosh: Tak bacha, jo !? Jaky bacha ty <piip> <piip> <piip>!!!! Protoze <piip> <piip>...... -Najednou jsem si uvedomil, ze MiKlosovi vdecim za vse dobre ve svem zivote, ze je to vlastne dobrodinec, ktery me vratil na spravnou cestu... MiKlosh [xkucera3@felk.cvut.cz] "A tady porad ta sama spinava ulice kurev..obchodu..VZDYT TU NIC JINYHO NENI !" >J.Topol<