Posted By: queen (Are you ready for a show?) on 'CZstory' Title: ...uz uzral! Date: Tue Apr 2 17:25:45 1996 [please ctete ...uz^ uzra'l, ne ...uz^ uz^ral !!!!] Sliboval jsem FATALni post... tady je... Kdyz se tento board zvrhnul v pokracovani typu "...a v tom najednou..." do takove miry, ze se to jiz nedalo snest, rozhodl jsem se k radikalnimu kroku: zacit znovu od zacatku. Prehnal jsem to. Neprecenil jsem sebe ani ostatni, ale v zavalu pocatecniho nadseni, ze by uz to konecne mohlo k necemu byt, jsem zvolil zanr ponekud obtizny: detektivku. Ne snad, ze by se to nedalo zvladnout, ale za zcela jinych podminek, nez ktere tu panuji. POZOR! Tim nechci rict, ze by tyto podminky byly spatne, spise naopak. Ten napad jim proste nevyhovuje a jako takoveho se ho plne V Z D A V A M ! ! ! Netrvam na nicem, co jsem psal na zacatku (smrt, detektiv apod.). Kdyz lady Huckfordovou chcete zabit, tak prosim, ale obavam, ze _smysluplna_ detektivka je skutecne nad nase sily za predpokladu existence tohoto boardu v soucasne forme (please nepredelavejte ji). Queen. Why don't you take another little piece of my soul? ********** olmer@menza.mff.cuni.cz Home page v totalni rekonstrukci... ale pak to bude stat za to!!!! **********