Posted By: intuition (I wish I was yours...) on 'CZstory' Title: Untitled Date: Tue Mar 3 17:45:53 1998 Sel jsem tehdy nic netuse po ulici a co to najednou jsem citil jak mi tezknou nohy pripadalo mi ze je pro me cim dal tezsi je ovladat klesl jsem trochu niz a uz jsem sel v podrepu a jaksi divne jsem kroutil zady abych neztratil rovnovahu obcas jsem upadl pak se zvedl a pocitil zvlastni mravenceni po celem tele krk mi z niceho nic zacal provadet asymetricke pohyby a pak kdyz jsem sel kolem jedne vylohy jsem se konecne uvidel nechapal jsem co se se mnou stalo vypadal jsem opravdu prapodivne jako nejake zvire ktere sebou krouti a nezvlada zakladni pohyby pater se mi vlnila a provadel jsem velice zvlastni grimasy nejhorsi na tom bylo ze jsem vubec nemel silu tohle zastavit a kolemjdouci kolem mne zasli a otaceli se za mnou ukazovali na me prsty a v jejich tvarich jsem videl vyraz zdeseni i z poslednich sil jsem se rozhodl zajit do nejblizsi ordinace velice krecovite jsem se vysplhal po schodech nahoru a doktorka mi rekla "Pane, vase telo je v poradku. Ovsem trpite dusevni chorobou. Je potreba, abyste se lecil." I'vE NeveR BeeN So CoLoRFullY-See-ThrouGh-HeAd BefoRe I'vE NeveR BeeN So I I I WondeRFullY-mE-YoU-WanT-SomE-MorE I I I t u i t i o n