Posted By: KrupickaM (Prvni kolize) on 'CZyummies' Title: Naklicene slizy a jak na ne Date: Mon Mar 30 22:10:30 1998 Nejlepe, kdtyz naklicene buhvico zakamuflujes do velkeho mnozstvi neceho uplne jineho s mnohem vyraznejsi chuti. Nejlepe se k tomuto hodi vselike salaty. Napriklad: Vezmi neco cibule, oloupej, nakrajej na pulkolecka, vrhni do misy (tu cibuli) Muzes-li maso, pak nakrajej na nejake tvary treba kabanos, nebo neco tak. Pak haldu zeleniny, treba papriku, okurku a jine. Zeli spise ne. Do toho nasyp od oka toho nakliceneho, nemusis se bat, to nejlepsi teprve prijde. Promichej a zamichej do toho neco kecupu ci protlaku pro zastance cervene cesty (vyraznejsi chut), nebo majonezu pro obhajce bile cesty (uz tam lautr nic nebude poznat). Pokud tam hodis kecup, nesetri paprikou, peprem a jinymi. At se to da jist. V optimalni pripade ziskas pozivatelny salat. K jidlu s pecivem, kdyz se nechces najist hned, tak bez peciva. Nebo se prekousni, ty naklicene potfory usus (usus~) a pak to do neceho zamichej a rychle snez, nez to nabobtna :-) Mozna by to slo s mlikem na sladko, ale to spis u obilnin. U lustenin bych doporucil spis ten salat. Vyse uvedene predpisy jen na vlastni riziko. Martin Martin Krupicka, krupickam@writeme.com, v chatu Mrqa ***** Toto NENI signatura *** ***************************** [End of signature.]