Posted By: beejey (Super REBEL !!!!!!!) on 'CZyummies'
Title: Re: chleba z tesca
Date: Wed Mar 3 23:37:41 1999
> tak jsem si koupil chleba v tescu v praze na zlicine a jeste po tydnu se da
> v
> pohode jist - nevite nekdo, jak je to mozny? davaj do toho nejaky "sracky"
> nebo jak to delaji?
> M.
muzu ti to rict...tatka ma pekarnu ...takze my delame 100chlebu takhle....
32 kg psenicne mouky
32 kg zitne mouky
nejaka ta sul.....kmin....Basell - to je pripravek pro lepsi kynuti
potom Quellstar to je pripravek na lepsi vaznost mezi moukou a vodou...
pak nejake to drozdi.....a je to ;-))))
jooo a do toho vseho voda....
hehe vice rikat radsi nebudu tot nase receptura...a nas chleba se da jist v
pohode tyden...
Kdyz treba sto lidi @@@ @@@@ @@@@ @ @@@@ @ @
udela nejakou vec, @ @ @ @ @ @ @ @
ja uz z principu @@@ @@@@ @@@@ @ @@@@ @
udelam pravy OPAK ! @ @ @ @ @ @ @ @
@@@ @@@@ @@@@ @@ @@@@ @