Posted By: beejey (Super REBEL !!!!!!!) on 'CZyummies'
Title:     Re: chleba z tesca
Date:      Wed Mar  3 23:37:41 1999

> tak jsem si koupil chleba v tescu v praze na zlicine a jeste po tydnu se da
> v 
> pohode jist - nevite nekdo, jak je to mozny? davaj do toho nejaky "sracky" 
> nebo jak to delaji?
> M. 


muzu ti to rict...tatka ma pekarnu ...takze my delame 100chlebu takhle....

32 kg psenicne mouky
32 kg zitne mouky
nejaka ta sul.....kmin....Basell - to je pripravek pro lepsi kynuti
potom Quellstar to je pripravek na lepsi vaznost mezi moukou a vodou...
pak nejake to drozdi.....a je to ;-))))
jooo a do toho vseho voda....

hehe vice rikat radsi nebudu tot nase receptura...a nas chleba se da jist v 
pohode tyden...

 
Kdyz treba sto lidi  @@@   @@@@  @@@@     @   @@@@  @   @   
udela nejakou vec,   @  @  @     @        @   @      @ @ 
ja uz z principu     @@@   @@@@  @@@@     @   @@@@    @       
udelam pravy OPAK !  @  @  @     @     @  @   @       @
                     @@@   @@@@  @@@@   @@    @@@@    @
  
         

Search the boards