Posted By: Suzanne (reka dava, reka bere...) on 'CZyummies'
Title: Parky
Date: Tue Jan 23 17:52:24 2001
Prislo mi mailem, co si o tom myslite?
Predmet: Abyste take vedeli, co jite.
Nasledujici receptura na obycejne parky byla ziskana od nejmenovaneho
pracovnika jedne rakouske firmy, ktera vyrabi uzeniny na objednavku a
podle cenovych pozTadavku supermarketu a hypermarketu v Ceske
republice.
Pokud byste v receptu marne hledali maso, nespletli jste se, skutecne
tam zadne neni.
Obycejne parky: receptura na 100 kg vysledneho produktu
15 kg SEPARAT (vymackane kostry s kousky masa, perim, chrupavek..)
15 kg SADLO
26 kg KUZOVA EMULZE
10 kg A-GEL (morske rasy)
6 kg SKROB
22 kg LED (strouhany pro spojeni smesi)
1,9 kg SUL
2 kg SOJA
1 kg EMULGATOR
1,1 kg KORENI + BARVIVO
------------------------------------------
100 kg celkem = ruzovoucke parky
Dobrou chuti Vam preji "SPOJENE KAFILERIE, a.s."
- no risk, no fun -
SuE