Posted By: Suzanne (reka dava, reka bere...) on 'CZyummies'
Title: Lasagne
Date: Wed Apr 25 14:07:14 2001
Misto besamelu je mozne dat tvaroh smichany se syrovym vejcem, trochou soli a
petrzele. Jinak nudle na lasagne, ktere se prodavaji v CR, jsou bez
spenatoveho protlaku. Davaji se do pekace "as is", tj. bez vareni.
> Lasagne se delaji tak, ze koupis v obchode lasagne (takove placky z
> nudloveho
> testa, siroke, dlouhe, proste placky) a podle navodu na zadni strane udelas.
> Tj.: udelas si nejakou syrovou omacku (besamel se syrem), nejakou masovou
> omacku (mlete maso nejak ochucene s protlakem), vymazes si misu na peceni,
> pripadne primo lasagnovy truhlik maslem, nalijes tam trosku masove, das
> lasagni (syrovou, tvrdou), das syrove, nudli, masove, nudli... atd, az to
> mas
> plne, zakoncis to syrovou vrstvou a soupnes do trouby upect, dokud to neni
> (na povrchu zlatove).
- no risk, no fun -
SuE