Posted By: KrupickaM (Ja mam balsoj pistaljet) on 'CZyummies'
Title:     Re: Syrove fondue
Date:      Mon Jul 15 20:29:02 2002

>   Kdo by cekal, ze se kolem te dobrutky rozvine takova debata ;-)
Kdo ne? sice takova bilateralni, ale aspon neco :)

> > >             _____________________________
> > >           ."                            / 
> > >          /      __________________    /
> > > --------/      /                 /  /
> > >               I                  /
> > >               I
> 
> 
>   Tak tato varianta je jiste proti padani jeste odolnejsi. Ovsem skoro si uz
> u ni rikam (zvlaste v pripade masoveho fondue), jestli neni odolna i proti 
> odebrani sousta usty. ;-))
Ja bych se jen zeptal - osobne to delam tak, ze to ze spejle ci vidlicky 
stahnu normalni priborovou vidlickou, nabodnu nove maso, vlozim do oilu, 
stazene sousto zatim vychladne do prijatelne teploty, prozenu ho omackama a 
vlozim do ust, zacpu chlebem. Mozna je to prilis uspechana podoba, ale z 
racionalnich argumentu me napada ten, ze se nenprasi omacky do oleje, kdybych 
to omachaval na tehle vidlicce.
A jeste jedna drobnost, jednou, kdyz jsme na to doma pozvali zname, tak ti 
teda jako ze navsteva, ze se naji, tak jiste ze se prejedli, ale prisli 
docela hladovi a stahovali to z techto kovovych vidlicek usty a takove krasne 
spaleniny rtu a patra uz jsem dlouho nevidel :)) (nehlede na to, ze prvnich 
par kousku pojidali polosyrovych :))

> Bochi
Martin
   ==- Martin Krupicka -===- martin@pinknet.cz -===- ChatNick: savec -==
   Signature last changed: 31.05.2000         --- nezbylo misto na citat 
   Signature administrator: martin@vscht.cz     --- jen seriozni nabidky

Search the boards