Posted By: Travis (Space Traveller) on 'CZyummies'
Title: Re: pizzi testo
Date: Wed Jun 9 08:55:57 2004
> Ahoj,
>
> dneska jsem mela zase jednou nedomaci pizzu a dostala jsem
> trauma, jaktoze oni ji maj tak dobrou, mekkou a zaroven
> krupavou a jeste nafouknutou vzduchovejma bublinama a tak
> a ja nic. Je to tim, ze maj lepsi testo, nebo tim, ze maj
> 8x tak velkou troubu? :)
>
> Ja delala leta testo od kamarada, ze kteryho je tenoucka
> tvrda pizza, a posledni dobou delam testo KrupickyM odsud,
> ktery je nafouklejsi, ale zase takovy tlusty a bez chuti.
> Nemate nekdo nejaky lepsi?
>
> Dalsi otazka je omacka. Ja to vzdycky pokydam protlakem a
> posypu oreganem, ale mam pocit, ze ty komercni pizzy to
> maji nejaky vymakanejsi. Plain protlak ma navic takovou
> specifickou prichut, ktera uz se mi trochu zajedla. S cim
> to michat/redit/korenit?
A proc nepouzivas rajcatovou "omacku"? Vyroba je TAK snadna - za 5-10 min
(podle toho, co s tim vyrabis) mas hotovo. :-)
Travis
> Taky jsem jednou v pizzerii jedla smetanovou pizzu (smetanova
> omacka misto rajcatovy), byla moc dobra, cosi na ten zpusob
> jsme pak zkouseli doma (podle receptu z webu), uplne hnusny
> to nebylo, ale moc velka slava taky ne. Nedelate ji nekdo?
>
> Diky predem za cokoli :)
> johanka
>
> P.S. Mnou zminovane i jine recepty lze nalezt v kucharce
> http://ckl.ms.mff.cuni.cz/~johanka/podstranky/kucharka.html