Posted By: Cobra (Breaking the waves) on 'CZyummies' Title: Re: co s rejzi Date: Mon Feb 7 16:25:05 2005 Na kolejich jsme delavali docela dobrou ryzovou smesku s kabanosem a Cikanskou omackou, jednou jsem to tusim zkusil i se sojovym masem ale nebylo to ono. Na dve osoby nebo jednoho velkeho jedlika se vezme pytlik nelepive ryze a da se varit. Asi 15dkg liboveho kabanosu se nakraji na kosticky a osmazi se (muze se udelat i na cibulce, pak je to lepsi). Kdyz je dosmazeno tak se prisype uvarena ryze (uz bez pytliku), jeste tak minutku se to necha za staleho michani na plotne a nakonec se to zalije celou flaskou Cikanske omacky (vyrabi to Hame). Kdyz neni Cikanska, da se pouzit i Certovska. Nekdy tam jeste prihodim lzicku sladke papriky nebo jine koreni dle nalady. Je to rychle, jednoduche a zatim to kazdemu chutnalo :-) Cobra