Posted By: Cobra (Breaking the waves) on 'CZyummies'
Title:     Re: co s rejzi
Date:      Mon Feb  7 16:25:05 2005

Na kolejich jsme delavali docela dobrou ryzovou smesku s kabanosem a 
Cikanskou omackou, jednou jsem to tusim zkusil i se sojovym masem ale nebylo 
to ono.

Na dve osoby nebo jednoho velkeho jedlika se vezme pytlik nelepive ryze a da 
se varit. Asi 15dkg liboveho kabanosu se nakraji na kosticky a osmazi se (muze 
se udelat i na cibulce, pak je to lepsi). Kdyz je dosmazeno tak se prisype 
uvarena ryze (uz bez pytliku), jeste tak minutku se to necha za staleho 
michani na plotne a nakonec se to zalije celou flaskou Cikanske omacky (vyrabi 
to Hame). Kdyz neni Cikanska, da se pouzit i Certovska. 
Nekdy tam jeste prihodim lzicku sladke papriky nebo jine koreni dle nalady.

Je to rychle, jednoduche a zatim to kazdemu chutnalo :-)

Cobra

Search the boards