Posted By: Ticcino (Ticcino) on 'CZyummies' Title: Re: pecena whisky Date: Fri Oct 6 13:01:12 2006 > Ahoj, > > figuruje-li v testu netrivialni mnozstvi whisky a toto testo > se pote pece 2.5 hodiny na 150 stupnu, bude to jeste chlast, > nebo uz se vsechno skodlivy vypari? :) Pokud bude, cim nejlepe Co je na Whisky skodlivyho? > nahradit whisky, aby byl vysledek vhodny pro tehotne, pripadne > kojici (nevim, kdy to budu pect :)) zeny? (Ja teda whisky moc Whis-kola. Kolalokova alkoholicka limonada. > nemusim, aniz kdyz tehotna ani kojici nejsem, ale zas z toho > nechci udelat uplne jiny jidlo...a nejakej zbytek tu mame, i > kdyz asi ne tolik, kolik figuruje v receptu, tak to do toho > vrazit muzu). Jen si dej, sladky chlebicek, tehotenstvi ani kojeni to neovlivni. Horsi by bylo, kdybys tech 3/4 hrnku vypila rovnou, ale ani tak by to nemuselo mit fatalni nasledky. Tedy za predpokladu, ze tech 3/4 hrnku nebudes pit kazdej den. > > Pro zajemce, jedna se o irsky ovocny chlebicek: > http://www.renaultrevue.cz/clanky/983/sladky-chlebicek/ > > johanka Ticcino