Posted By: Ticcino (Ticcino) on 'CZyummies'
Title:     Re: pecena whisky
Date:      Fri Oct  6 13:01:12 2006

> Ahoj,
> 
> figuruje-li v testu netrivialni mnozstvi whisky a toto testo
> se pote pece 2.5 hodiny na 150 stupnu, bude to jeste chlast,
> nebo uz se vsechno skodlivy vypari? :) Pokud bude, cim nejlepe

Co je na Whisky skodlivyho?

> nahradit whisky, aby byl vysledek vhodny pro tehotne, pripadne
> kojici (nevim, kdy to budu pect :)) zeny? (Ja teda whisky moc

Whis-kola.
Kolalokova alkoholicka limonada.

> nemusim, aniz kdyz tehotna ani kojici nejsem, ale zas z toho
> nechci udelat uplne jiny jidlo...a nejakej zbytek tu mame, i 
> kdyz asi ne tolik, kolik figuruje v receptu, tak to do toho 
> vrazit muzu).

Jen si dej, sladky chlebicek, tehotenstvi ani kojeni to neovlivni.
Horsi by bylo, kdybys tech 3/4 hrnku vypila rovnou, ale ani tak by to nemuselo 
mit fatalni nasledky.
Tedy za predpokladu, ze tech 3/4 hrnku nebudes pit kazdej den.

> 
> Pro zajemce, jedna se o irsky ovocny chlebicek:
> http://www.renaultrevue.cz/clanky/983/sladky-chlebicek/
> 
>                                         johanka

Ticcino

Search the boards